aquaculture, aquatic resources, fish health, fish processing, seafood, quality control, fisheries, inland waters, marine biology

Vol 24, No 2 (2009)

Su Ürünleri Dergisi

Table of Contents

HATAY İLİNDE SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİK POTANSİYELİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ PDF (Türkçe)
Rengin GÜRAĞAÇ, Mevlüt ÖZ, Müge GÜRLER, Funda TURAN
SAKARYA İLİ GÖLLERİNİN BALIKÇI PROFİLİ PDF (Türkçe)
Hasan YİĞİT, Meral SOYLU, Selçuk UZMANOĞLU
EGE DENİZİ VE KARADENİZ'DE KÜLTÜRE EDİLMİŞ LEVREĞİN KALİTE PARAMETRELERİNİN KIYASLANMASI PDF (Türkçe)
Tolga M. DİNÇER, Aslı CADUN, Kutsal GAMSIZ


ISSN: 2149-9659